Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που έζησε η Εθνική Ελλάδος στο Γούεμπλεϊ! Η "γαλανόλευκη" σε μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της ιστορίας της κατέθεσε την ψυχή της στο χορτάρι, "λύγισε" την Αγγλία με 2-1 και αφιέρωσε τη σπουδαία αυτή νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που βύθισε σε βαρύ πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο με την τραγική απώλειά του.

"Με τη δύναμη της ψυχής σου", για τον Μπάλντοκ το φοβερό βίντεο της Εθνικής

Δεν έχουν προηγούμενο οι στιγμές στο Γουέμπλεϊ. Μια εμφάνιση και νίκη που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό όλων των Ελλήνων! Η Εθνική μας ομάδα στη... σκιά του τραγικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και με μαχητική καρδιά έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να φύγει με το διπλό και να συνεχίσει το σερί της στη League B του Nations League.

Οι Έλληνες διεθνείς αφιέρωσαν τη σπουδαία συτή νίκη στον αγαπημένο συμπαίκτη τους που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 31 ετών, με την Εθνική Ελλάδος να δημοσιεύει στους επίσημους λογαριασμούς της ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που κάνει κάθε Έλληνα να... ανατριχιάζει! "με τη δύναμη της ψυχής σου" είναι το μήνυμα της "γαλανόλευκης".