Το "μενού" των σημερινών (11/10) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή δόση μπάσκετ, αλλά και ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρώτη του νίκη στην Euroleague στο εντός έδρας ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη 2η αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα διασταυρώνει τα ξίφη της με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί την Παρί.

Δράση υπάρχει και στο Nations League με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τα Ουγγαρία - Ολλανδία, Βοσνία - Γερμανία και Ουκρανία - Γεωργία να ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα.

Για την πρώτη του νίκη στη Euroleague ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Euroleague τη φετινή σεζόν, με τους "ερυθρόλευκους" μετά την ήττα τους (82-71) από τη Φενερμπαχτσέ στην Πόλη στην πρεμιέρα, να υποδέχονται τη Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους" είναι γεγονός!

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει δεδομένα τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς, ο Φίλιπ Πετρούσεφ που δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης, όλα δείχνουν πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Έλληνα τεχνικό, ενώ ο Μουσταφά Φαλ που έχει ανεβάσει στροφές μένει να φανεί αν θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα.

"Εμείς είμαστε αυτή την εποχή σε διαδικασία βελτίωσης, δεν είμαστε τόσο συμπαγείς όσο θα έπρεπε. Νομίζω είναι φυσιολογικό, έχουμε καινούργιους παίκτες, ο καθένας πάει να αναγνωρίσει το παιχνίδι του άλλου και αυτό μας κάνει πιο διστακτικούς, πιο αναποφάσιστους", δήλωσε ενόψει του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. "Είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα", τόνισε από την πλευρά του ο Μόουζες Ράιτ.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 Novasports Start Εσθονία – Αζερμπαϊτζάν UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:15 Novasports 4HD Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας Euroleague μπάσκετ

21:30 Novasports Start Αρμάνι Μιλάνο – Παρί Euroleague μπάσκετ

21:30 Novasports 5HD Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου Euroleague μπάσκετ

21:45 Novasports Premier League Ισλανδία – Ουαλία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports Extra 2 Τσεχία – Αλβανία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports Extra 1 Σλοβακία – Σουηδία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 6HD Ουκρανία – Γεωργία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 3HD Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Γερμανία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 2HD Τουρκία – Μαυροβούνιο UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 1HD Ουγγαρία – Ολλανδία UEFA Nations League ποδόσφαιρο