Η ελπίδα και η πίστη του κόσμου προς την Εθνική Ελλάδος είναι ξανά γεγονός! Η αγωνιστική εικόνα, το μαχητικό πνεύμα και η "καρδιά" της "γαλανόλευκης" είναι εδώ. Η Ελλάδα έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη στη μεγάλη βραδιά στο Γουέμπλεϊ και οι Έλληνες φίλαθλοι δείχνουν έμπρακτα τη στήιξη τους στην ομάδα που σε κάθε ματς θα παίζει για να τιμάει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ολαταχώς για sold out το Ελλάδα - Ιρλανδία στο Nations League

Με την έλευση του στην τεχνική ηγεσία, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε ξανά μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος. Από την πρώτη στιγμή, ο Σέρβος προπονητής ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η επιστροφή της "γαλανόλευκης" στις μεγάλες διοργανώσεις και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά με... αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής μας στο Γούεμπλεϊ.

Μετά την τεράστια νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας στο Γούεμπλεϊ η οποία ήταν αφιερωμένη εξαιρετικά στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, η "δίψα" των Ελλήνων φιλάθλων να στηρίξουν και να βρεθούν στο πλευρό της Ελλάδας είναι μεγάλη. Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αναμένεται κατάμεστο με την Ιρλανδία και ο κόσμος έτοιμος να δώσει τη δική του ώθηση για να έρθει το 4/4 στον όμιλο του Nations League.

Ήδη έχουν βγάλει... φτερά παραπάνω από 20.000 "μαγικά χαρτάκια", ενώ απομένουν περίπου 10.000 ακόμη εισιτήρια για τον αγώνα με τους Ιρλανδούς ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) sold out!

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ιρλανδία μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.