Η Εθνική Ελλάδος μετά το "γαλανόλευκο" έπος στο Γουέμπλει και την τεράστια νίκη (2-1) επί της Αγγλίας στρέφει το βλέμμα της στο ματς που ακολουθεί με την Ιρλανδία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου ξεκάθαρος στόχος της είναι να κάνει το απόλυτο των νικών με το 4Χ4 στον όμιλο της στο Nations League. Το στοίχημα είναι μεγάλο και για τους Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια όπου αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ήπια συμπτώματα ίωσης!

Ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας για Τσιμίκα - Κωνσταντέλια στην Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος μετά από το τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ συνεχίζει την προετοιμασία της επί αγγλικού εδάφους για το επικείμενο παιχνίδι με την Ιρλανδία την οποία θα υποδεχθεί στο κατάμεστο όπως αναμένεται "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45).

Ο "αρχιτέκτοντας" της "γαλανόλευκης" επιτυχίας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια να μένουν εκτός από τη σημερινή (11/10) προπόνηση της ομάδας καθώς οι δυο παίκτες συνεχίζουν να παρουσιάζουν συμπτώματα φαρυγγίτιδας τα οποία είναι ήπια, ενώ για προληπτικούς λόγους κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας.

Μεγάλος στόχος είναι οι δυο Έλληνες διεθνείς να συνέλθουν πλήρως για προλάβουν να είναι διαθέσιμοι κόντρα στους Ιρλανδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Τσιμίκας είχε μείνει εκτός 22αδας από το ματς με την Αγγλία, ενώ ο Κωνσταντέλιας είχε μπει ως αλλαγή στο 86' στη θέση του Χρήστου Τζόλη.