Η μεγάλη επιστροφή του Μουσταφά Φαλ στη 12άδα του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Ο Γάλλος σέντερ, που ήταν στα πιτς από τον Μάιο λόγω κατάγματος κόπωσης που είχε υποστεί στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, επέστρεψε ξανά στα πλάνα των "ερυθρόλευκων" και είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague. Μάλιστα, δηλώθηκε και στην επτάδα ξένων της Basket League, όπου και πήρε τη θέση του Σακίλ ΜακΚίσικ!

Επιστροφή Φαλ στη 12άδα του Ολυμπιακού - Διαθέσιμος με Ζαλγκίρις Κάουνας

Ήταν 28 Μαΐου του 2024 όταν ήρθαν τα κακά... μαντάτα στον Ολυμπιακό με τον Μουσταφά Φαλ! Ο Γάλλος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και όλοι στις τάξεις των "ερυθρόλευκων" μετρούσαν... αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Φαλ άφησε μεγάλο κενό πίσω του στη θέση "5" και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα τον είχε ξανά στη διάθεσή του! Το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει αρκετά στροφές και όλα έδειχναν πως η επάνοδός του δεν αργεί! Και επιβεβαιώθηκε καθώς συμπεριλήφθηκε στη 12άδα για το ματς με τη Ζαλγκίρις, κόντρα στην οποία οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Euroleague.

Φυσικά, πρόκειται για μια τεράστια επιστροφή, η οποία "λύνει" τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του σέντερ που πολλές φορές είχε αναφερθεί στο πόσο λείπει η παρουσία του Φαλ. Από εκεί και πέρα, ο Φίλιπ Πετρούσεφ που δεν προπονήθηκε χθες (11/10) λόγω ίωσης βρίσκεται κανονικά στη 12άδα, όπως και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη, εκτός, πέρα από τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανςβρίσκονται και οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ και Φουνριέ.