Οι "μικροί" του Ολυμπιακού έχουν "κλέψει" τις εντυπώσεις στη Super League, με τον Χαράλαμπο Κωστούλα που πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να δείχνει την κλάση του και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων! Ο 17χρονος επιθετικός σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων το οποίο και αφιέρωσε στον Τζορτζ Μπάλντοκ με την αξιέπαινη κίνησή του να υψήσει στον ουρανό το μαύρο περιβραχιόνιο!

Σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ελπίδων και το αφιέρωσε στον Μπάλντοκ ο Κωστούλας

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση με την Σλοβακία λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη "μάχη" με την Κροατία για την πρόκριση στο Euro, με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να είναι ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης. Ο 17χρονος στράικερ του Ολυμπιακού συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του αφού σκόραρε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο νεαρός φορ αφού διάβασε εξαιρετικά τη φάση και κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με εκπληκτικό τελείωμα και σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ αφιέρωσε το ξεχωριστό για αυτόν τέρμα του με τα "γαλανόλευκα" στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ. Αφού έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε, το ύψωσε στον ουρανό στη μνήμη του διεθνή αμυντικού που συγκλόνισε με την απώλειά του.