Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του και τον αναζητούσε.

Συγκεκριμένα, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, μετά από παράκληση της συζύγου του Μπάλντοκ, η οποία είχε ανησυχήσει αφού δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους για τα γενέθλιά του.

* Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Πιθανό το "σενάριο" του αιφνίδιου θανάτου του εξαιτίας παθολογικών αιτίων

Τζορτζ Μπάλντοκ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που βρέθηκε νεκρός

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, καταγράφεται η μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών να μπαίνουν στο οίκημα και να τον αναζητούν κρατώντας φακούς.

Μάρτυρες άκουσαν τις φωνές των αστυνομικών να λένε: «Άφιξη στο σημείο... Ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του». Το συγκεκριμένο υλικό, όπως και υλικό από άλλες κάμερες βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρχών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4t5exv1g8h5)

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή με το περιεχόμενο του μπουκαλιού

Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του αγαπημένου ποδοσφαιριστή, υπήρξε η πληροφορία ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι με βότκα. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, το περιεχόμενο του μπουκαλιού που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι κοντά στην πισίνα περιείχε αντισηπτικό για τα χέρια και όχι αλκοόλ.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν μόνος του από το μεσημέρι

Η αστυνομία απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές περιμένουν ακόμα 2-3 τυπικές καταθέσεις για να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακόμα, εξετάζουν υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του.

Από την μέχρι τώρα εικόνα δε φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού από νωρίς το μεσημέρι φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλος μαζί του. Τέλος, το κινητό του τηλέφωνο θα πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ακόμα και αν μίλησε με κάποιον, αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4sbknjo9ypl)