Ο Παναθηναϊκός AKTOR στο πρώτο του εντός έδρας ματς της Euroleague ήθελε να εγκαινιάσει με τον καλύτερο τρόπο το... ανανεωμένο "πράσινο" ΟΑΚΑ και το κατάφερε και με το... παραπάνω κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου την οποία "διέλυσε" με 94-79! Το εντυπωσιακό υπερσύγχρονο glass floor μαγνητίζει τα βλέμματα στην παρακάμερα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η "πράσινη" ΚΑΕ.

Το glass floor του Παναθηναϊκού AKTOR μαγνήτισε τα βλέμματα στο... νέο ΟΑΚΑ

Χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR κατέκλυσαν τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους στο πρώτο εντός έδρας της παιχνίδι όμως πέρα από το αγωνιστικό καμάρωσαν και τις αλλαγές του γηπέδου το οποίο έχει περάσει πλέον σε άλλο... είπεδο και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης.

Μια ημέρα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν, η "πράσινη" ΚΑΕ δημοσιοποίησε την παρακέμερα με τα πλάνα από την παρουσίαση των ομάδων στο υπερσύγχρονο glass floor να εντυπωσιάζουν όπως και ορισμένες από τις φάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Το γυάλινο δάπεδο κάνει τη διαφορά όπως και η τοποθέτηση των πράσινων καθισμάτων και φωτορυθμικών, με τις ομάδες και τους φιλάθλους να βιώνουν κάτι το μοναδικό!