Σε... πελάγη ευτυχίας πλέει ο Έρλινγκ Χάαλαντ που βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του! Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε μέσω μιας υπέροχης φωτογραφίας στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, με την σύντροφό του, Ισαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιοχάνσεν να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Γίνεται για πρώτη φορά πατέρας ο Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγραψε με "χρυσά" γράμματα το όνομα του στην ιστορία της εθνικής Νορβηγίας όπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Σλοβενίας και τα δυο γκολ που πέτυχε με το εθνόσημο, έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική του ομάδα. Ο Νορβηγός στράικερ έφτασε τα 34 γκολ ξεπερνώντας τον θρυλικό Γιόργκεν Γιούβε που ήταν μέχρι πρότινος στη σχετική λίστα με 33 τέρματα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Χάαλαντ πήρε τη μπάλα, την έβαλε μέσα από τη φανέλα του πανηγυρίζοντας με τον... γνωστό τρόπο με τον οποίο δείχνουν οι παίκτες ότι περιμένουν να έρθει στη ζωή τους παιδί και κάπως έτσι ο 24χρονος σούπερ σταρ των "πολιτών" ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα και ξεχωριστά νέα