Το "μενού" των σημερινών (1/10) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή... δόση μπάσκετ, ποδοσφαίρου αλλά και πόλο, χάντμπολ! Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται στη... μάχη με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League, η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Καρδίτσα, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί το Μαρούσι.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Super League 2 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή, ενώ δράση υπάρχει και στο Nations League όπου ξεχωρίζει το Ισπανία - Δανία, Πολωνία - Πορταγαλία και Σερβία - Ελβετία.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα, υπάρχει σούπερ ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο πόλο γυναικών με τηλεοπτική μετάδοση, όπως και το Ολυμπιακός - Γλυφάδα στο πόλο ανδρών, ενώ στο χάντμπολ ανδρών οι "ερυθρόλευκοι" διασταυρώνουνν τα ξίφη τους με τα Βριλήσσια με στόχο το 4Χ4.

Για το 2Χ2 στη Basket League ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Παλατάκι, στο ντέρμπι που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων για την 2η αγωνιστική της Basket League. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς από τη μία ο "δικέφαλος του βορρά" προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Περιστέρι και από την άλλη το "τριφύλλι" πέρα από τη νίκη του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Καρδίτσας, πριν από δυο ημέρες κατατρόπωσε την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4oung5df4wh)
Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ομάρ Γιουρτσεβέν και Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Τούρκος ψηλός δεν ακολούθησε την αποστολή των πρασίνων στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός μικρού διαστρέμματος που υπέστη πριν από μερικές ημέρες, ενώ ο Έλληνας σέντερ είναι εκτός λόγω κατάγματος στο χέρι. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποια απουσία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4o42iyix7dl)
Σημειώνεται ότι το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιωμρίας που "κουβαλά" από την προηγούμενη χρονιά οι "ασπρόμαυροι" οι οποίοι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Basket League.

Μεγάλο ντέρμπι στη Super League 2 μεταξύ ΑΕΛ και Ηρακλή

Στην "AEL FC Arena" είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στη Super League 2, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου. Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικές ψυχολογίες καθώς από τη μία οι "βυσσινί" είναι πρωτοπόροι και έχουν κάνει το 3Χ3 και από την άλλη, ο "Γηραιός" που δεν έχει ακόμη σταυρώσει νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε στάδιο μεγάλων αλλαγών μετά την απομάκρυνση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

Η ΑΕΛ έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις, είναι αήττητη έχοντας πάρει τη νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα μέχρι στιγμής στους δυο ομίλους, ενώ προέρχεται από το διπλό (1-3) στην Κατερίνη κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδείου. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Καβάλα μετρώντας στις πρώτες 3 αγωνιστικές 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στα αγωνιστικά, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μολδαβού μεσοεπιθετικού, Βίκτορ Σίνα που είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ από την άλλη ο Θανάσης Στάικος που αποτελεί πλέον τον νέο προπονητή του Ηρακλή, μετρά αρκετές απουσίες καθώς εκτός είναι οι Μπερτόγλιο, Μπελμόντ, Μιράντα, Χιμένεθ και Μαρκετζιάνι.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

13:00 Mega Play Ολυμπιακός – ΑΕΚ Α1 πόλο Γυναικών

14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Σαγκάη τένις

14:30 COSMOTE SPORT 3 HD Τσέστερφιλντ – Νοτς Κάουντι Sky Bet EFL League Two ποδόσφαιρο

15:00 Mega Play Ολυμπιακός – Γλυφάδα Α1 πόλο ανδρών

15:00 ΣΚΑΪ ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής Greek Super League 2 ποδόσφαιρο

16:00 Novasports Prime Λιθουανία – Κόσοβο UEFA Nations League ποδόσφαιρο

16:00 Action 24 Μύκονος – Ηρακλής Elite League μπάσκετ

17:00 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR GBL μπάσκετ

18:00 Mega Play Ολυμπιακός – Βριλήσσια Χάντμπολ

18:00 COSMOTE SPORT 4 HD Γιάλοβασπορ – Φενέρμπαχτσε Turkish Basketball Super League

18:00 ΕΡΤ Sports 1 Μαρούσι – Κολοσσός Stoiximan GBL μπάσκετ

19:00 Novasports Prime Κροατία – Σκωτία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

19:00 Novasports Start Βουλγαρία – Λουξεμβούργο UEFA Nations League ποδόσφαιρο

19:30 Novasports 1HD Έιμπαρ – ΚΝ Ελντένσε La Liga 2 ποδόσφαιρο

20:15 ΕΡΤ3 ΑΕΚ Betsson – Καρδίτσα GBL μπάσκετ

20:30 COSMOTE SPORT 7 HD Μπούρσασπορ – Αναντολού Εφές Turkish Basketball Super League

21:00 COSMOTE SPORT 9 HD Βενέτσια – Βίρτους Μπολόνια Lega Basket Serie A

21:45 Novasports Start Σερβία – Ελβετία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 4HD Λευκορωσία – Βόρεια Ιρλανδία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 3HD Κύπρος – Ρουμανία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 2HD Πολωνία – Πορτογαλία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 1HD Ισπανία – Δανία UEFA Nations League  ποδόσφαιρο