Συνεχίζεται η απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΛ! Οι "βυσσινί" έχουν ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψουν στα... μεγάλα σαλόνια και το επιβεβαιώνουν κάθε αγωνιστική. Στο ντέρμπι με τον Ηρακλή θριάμβευσαν, επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 και "βύθισαν" κι άλλο τον "Γηραιό" που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές στη Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωτοπόρους ο Μωραΐτης που σκόραρε δις πετυχαίνοντας μάλιστα το ένα γκολ με απίστευτο "κεραυνό", πήρε τον τίτλο του MVP και φυσικά αποθεώθηκε!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tvb6yh20zt)
Η ΑΕΛ έκανε το 4Χ4, έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα που είναι αήττητη με το απόλυτο των νικών και στους δυο ομίλους της Super League 2. Από την άλλη, ο Ηρακλής βρίσκεται σε... κακό φεγγάρι και αναζητά το αντίδοτο ανάκαμψης καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει το τρίποντο, βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και μετρά μόλις 2 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς με απολογισμό 2 ισοπαλιών και 2 ηττών.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από τη σέντρα του αγώνα όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ που βύθισε σε βαρύ πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο με την τραγική απώλειά του. Αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα και φόρος τιμής για τον αδόκητο χαμό του διεθνή αμυντικού!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ttb8havt69)

Θρίαμβος της πρωτοπόρου ΑΕΛ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή που παραμένει χωρίς νίκη

Η ΑΕΛ μπήκε φουριόζα στο ματς και πέτυχε γκολ με το... καλημέρα! Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μούργος έβγαλε σέντρα ακριβείας στην περιοχή, ο Μωραΐτης νίκησε άπαντες στον "αέρα" και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα 1-0 στην ομάδα του. Ένα γκολ που φυσικά... σήωσε στο πόδι την "AEL FC Arena"!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ttfzn5etq9)
Mετά το αρχικό... σοκ, ο "Γηραιός" προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να ανεβάσει στροφές, ενώ είχε ευκαιρία στο 18ο λεπτό όταν και ο Τασουλής έστρωσε τη μπάλα στον Ντουκουρέ ο οποίος εξαπέλυσε μακρινό φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση όμως είδε τη μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ttkwir59hd)
Οι γηπεδούχοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, βγήκαν στην κόντρα στο 27ο λεπτό και δημιούργησαν κινδύνους με τον Πασά που με ωραία προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή και έκανε το γύρισμα όμως ο Παπασάββας με καθοριστική παρέμβαση γλίτωσε την ομάδα του από τα... χειρότερα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ttrg4oq6kx)
Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως είτε με αντεπίθεση είτε με σουτ. Ο Χριστοδουλόπουλους που είναι λίρα... χρυσή στα μακρινά σουτ εξαπέλυσε στι 42ο λεπτό "κεραυνό" εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ttrg4oq6kx)

Στο 44ο λεπτό, η ΑΕΛ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με τον Παπαγεωργίου ο οποίος μετά από φάση διαρκείας δοκίμασε να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι και κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tu93vb6w21)

Το δεύτερο γκολ που τόσο έψαχναν οι "βυσσινί" ήρθε πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45+1' με τον σκόρερ και του πρώτου τέρματος Μωραΐτη ο οποίος έβαλε "ζωγραφιά" και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απίστευτη σουτάρα που άφησε άπαντες με το στόμα... ανοιχτό!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tudoqvk1wx)

Ο Ηρακλής ήξερε ότι έχει να ανέβει ένα... βουνό στο δεύτερο μέρος για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και να φτάσει σε ανατροπή. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καλή στιγμή στο 53ο λεπτό με τον Τσιριγώτη που επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο Περντρέου που ήταν σωστά τοποθετημένος και κράτησε το μηδέν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tugsc1eza9)

Στο 80ο λεπτό, η ΑΕΛ πήρε... αέρα τριών τερμάτων με τον Πασά ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0 που βρήκε την ομάδα του μεγάλη θριαμβεύτρια του ντέρμπι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tve6ie712h)

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Στάμου, Κοσσονού, Βαφέας, Μπαριέντος, Παπαγεωργίου (70’ Ακόστα), Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης (70’ Παναγιωτίδης), Οικονόμου.

Ηρακλής (Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64’ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (45’ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Ντουκουρέ, Χριστοδουλόπουλος (45’ Τσιντώνης), Τσιριγώτης, Αναστασίου, Διαμαντής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tvpircksvd)