Η Μονακό "καιγόταν" να ενισχυθεί στη θέση του γκαρντ μετά τους τραυματισμούς των Νικ Καλάθη και Φουρκάν Κορκμάζ, με τους Μονεγάσκους να καταλήγουν σε ένα γνώριμο για αυτούς πρόσωπο εντάσσοντας και επίσημα ξανά στο δυναμικό τους τον Τζόρνταν Λοιντ ο οποίος έλυσε πρόσφατα από κοινού τη συνεργασία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. O Αμερικανός επιστρέφει ξανά στο "Πριγκιπάτο" λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του!

Η Μονακό ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζόρνταν Λόιντ

O Tζόρνταν Λοιντ επέστρεψε ξανά σε... γνώριμα για αυτόν λημέρα αφού αγωνιζόταν στη Μονακό από το 2022 έως το 2024 υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει ότι ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να "κουμπώσει" στην ομάδα του και έτσι η επιστροφή του στους Μονεγάσκους έγινε με τις... ευλογίες του!

Μάλιστα, αξιοσημειώτο είναι ότι ο Λοιντ που στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα και Ζενίτ Πετρούπολης, είχε δώσει το τελευταίο του ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μονακό και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ισραηλινούς με τους οποίους έλυσε από κοινού τη συνεργασία του πριν από δυο ημέρες.

Σε δυο αγωνιστικές στη Euroleague με την Μακάμπι, ο 31χρονος γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί σε δυο ματς στα οποία είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ. Οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Μονακό πήραν και επίσημα μορφή και ο ίδιος είναι έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησε!