Ο Παναθηναϊκός AKTOR τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον ΠΑΟΚ που τον "κοίταξε" στα μάτια, έφτασε κοντά στο να τον "λυγίσει" όμως το "τριφύλλι" έδειξε χαρακτήρα σε καίρια σημεία και έφθγε με το διπλό από το Παλατάκι επικρατώντας έστω και δύσκολα με 93-96 για την 2η αγωνιστική της Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότη η άμυνα της ήταν απαίσια!


Αταμάν: "Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με το μπάσκετ που έπαιξε, πολλοί οι 93 πόντοι"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κέρδισε έστω και ζόρικα όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του! Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ ο Τούρκος τεχνικός, σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε να νικήσει με το μπάσκετ που έπαιξε και πως οι 93 πόντοι που δέχθηκε το "τριφύλλι" ήταν πολλοί.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι "πράσινοι" είναι κουρασμένοι και πως κάποιοι παίκτες είχαν κακή απόδοση επιθετικά, ενώ αποθέωσε τους παίκτες των "ασπρόμαυρων", Ρέινολντ και Μπάρτλεϊ που ξεχώρισαν για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tyi0dr5sf5)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν:

"Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ. Είχαμε απαίσια άμυνα. Κάθε φορά μας κέρδιζαν στο 1v1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, ο Ρέιολντς ήταν εκτός παρκέ γιατί είχε 4 φάουλ. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με αυτό το μπάσκετ που έπαιξε. Είμαστε κουρασμένοι, κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν κακή απόδοση επιθετικά. Στην άμυνα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή, γιατί το να δεχθούμε 93 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλοί για εμάς".