Όπως και στον Ολυμπιακό έτσι και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρίχνει τεράστιο βάρος στις μεγάλες επενδύσεις στις υλικοτεχνικές υποδομές οι οποίες όχι απλά κάνουν τη διαφορά αλλά μαγνητίζουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων με τον εκσυχρονισμό και τις απίστευτες παροχές τους. Η αγγλική ομάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για το νέο της "στολίδι", το προπονητικό της κέντρο-κόσμημα που μοιάζει με... παλάτι χάρη στην επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσικά, η απίστευτη αυτή μεταμόρφωση φιγουράρει σε όλα τα μέσα της Αγγλίας, με τα αποκαλυπτήρια να... κόβουν την ανάσα και να εντυπωσιάζουν! Κύριο μέλημα η ποιοτική βελτίωση στην καθημερινότητα των παικτών με υποδομές - πρότυπο για κάθε ευρωπαϊκό κλαμπ!

Forest Unveil Exciting Training Ground Transformation ✨


Το νέο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη "σφραγίδα" του Βαγγέλη Μαρινάκη μοιάζει σαν παλάτι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε τα φοβερά αποκαλυπτήρια της μεταμόρφωσης του προπονητικού της κέντρου με το εξής ξεχωριστό μήνυμα: "Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει τη συναρπαστική μεταμόρφωση του Προπονητικού Κέντρου του συλλόγου, μετά από μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Forest, Ευάγγελο Μαρινάκη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο σύλλογος έχει αναλάβει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης για να βελτιώσει όχι μόνο το «City Ground» αλλά και να φέρει επανάσταση στο προπονητικό του κέντρο – την Nigel Doughty Academy.


Μία από τις σπουδαιότερες επενδύσεις του ήταν η δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου 405 τ.μ., αιθουσών φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης με έμφαση στην στην ποιοτική προετοιμασία και την αποκατάσταση των παικτών. Παράλληλα, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό του αποδυτηρίου των παικτών, το οποίο περιλαμβάνει πλέον μια ολοκαίνουργια σάουνα, λουτρά πάγου και ζεστά μπάνια για βέλτιστη μυϊκή αποκατάσταση.

Ανακαίνιση υπήρξε και στον χώρο εστίασης της ομάδας η οποία περιλαμβάνει μια υπερσύγχρονη κουζίνα για την ομάδα μαγείρων και διατροφολόγων του συλλόγου, καθώς και έναν σταθμό μαγειρικής σε real time. Μάλιστα, έγινε και επέκταση του χώρου με μεγαλύτερη χωρητικότητα καθισμάτων και έναν μόνιμο χώρο καφέ. Κι όλα αυτά με φόντο τη βέλτιστη διατροφή και ευεξία των παικτών του συλλόγου εντός του προπονητικού κέντρου.

proponhtiko_kentro


Παράλληλα, ένας νέος χώρος lounge, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που βλέπουν στα γήπεδα προπόνησης, έχει επεκταθεί στο πίσω μέρος του κτιρίου. 
Ο χώρος αυτός περιλαμβάνει άνετο σαλόνι, τραπέζι μπιλιάρδου, χώρους παιχνιδιών και τραπέζι πινγκ πονγκ. Κάπως έτσι, οι παίκτες της ομάδας μπορούν να απολαβάνουν έναν χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για την ενδυνάμωση της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

vaggelhs_marinakhs

Απίθανες και υπερσύγχρονες αλλαγές στο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Με στόχο να βελτιωθεί η επικοινωνία μεταξύ των παικτών και των προπονητών, δημιουργήθηκαν νέοι χώροι διαλείμματος στο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ οι οποίοι διευκολύνουν τις ατομικές προπονητικές συνεδρίες και τις ανασκοπήσεις απόδοσης. Επιπλέον, στον επάνω όροφο της Ακαδημίας Nigel Doughty, έχουν γίνει σημαντικές ανακαινίσεις και επεκτάσεις των γραφείων όπου έχει προστεθεί νέα αίθουσα συνεδριάσεων, σύγχρονων χώρων συσκέψεων και αίθουσας βίντεο ανάλυσης με άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι για την καταγραφή των προπονήσεων.

proponhtiko_nottigham

Τονίζεται ότι πριν από το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα αναβάθμισης στο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, περιλαμβάνοντας την κατασκευή δύο νέων υβριδικών γηπέδων. Αυτά τα γήπεδα διαθέτουν επιφάνειες υψηλής ποιότητας, παρόμοιες με εκείνες του διάσημου City Ground, προσφέροντας στους παίκτες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης. Οι αναβαθμίσεις αυτές ενισχύουν την ποιότητα των προπονήσεων και αποτελούν μέρος της συνολικής επένδυσης του συλλόγου για τη βελτίωση των υποδομών του».