Δεν βλέπει... κανέναν στον όμιλο της η Πορτογαλία! Μετά τις νίκες της με Σκωτία και Κροατία, οι Πορτογάλοι συνέχισαν στις... υψηλές πτήσεις και κόντρα στην Πολωνία την οποία κέρδισαν εύκολα με 3-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και να πανηγυρίζει το 906ο γκολ της σπουδαίας καριέρας του. Πρώτη και καλύτερη στον όμιλο της στο Nations League με το απόλυτο των νικών!

Νίκες για Πορτογαλία, Ισπανία και Σερβία στο Nations League

Η Πορτογαλία άνοιξε λογαριασμό στο ματς (1-0) στο 26ο λεπτό με φοβερό τελείωμα του Μπερνάντο Σίλβα μετά από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες με το... κεφάλι, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα (37'), οι Πορτογάλοι διπλασίασαν τα τέρματά τος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μετά από δοκάρι του Λεάο, πήρε το ριμπάουντ και ευστόχησε σε κενή εστία για το 2-0. Η Πολωνία μείωσε σε 2-1 με τον Ζιελίνσκι στο 87' πίεσε όμως είδε τον Μπεντνάρεκ με αυτογκόλ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 υπέρ των Ιβήρων.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία αν και τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη Δανία στη Μούρθια... λυτρώθηκε από τον "χρυσό" σκόρερ Θουμπιμπέντι και με τη νίκη της με 1-0 ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League. Αφού ο Μοράτα έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει στο 21ο και 68ο λεπτό, ο Θουμπιμέντι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση και με απίθανο "κεραυνό" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει στη "φούρια ρόχα" το πολύτιμο τρίποντο... πρωτιάς!

Η Σερβία που παρατάχθηκε με βασικό τον Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού έδειξε τα... δόντια της στην Ελβετία της οποίας επικράτησε με 2-0 και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς τη στιγμή που οι Ελβετοί έμειναν ουραγοί στην βαθμολογία. Οι Σέρβοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο ματς με αυτογκόλ του Ελβέντι στο 45+1', ενώ ο Μίτροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 61'. Μάλιστα, η Ελβετία είχε τεράστια ευκαιρία να μειώσε σε 2-1 στο 72' με τον Εμπολό ωστόσο ο ίδιος δεν βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Η Βόρεια Ιρλανδία μπορεί να ήταν ανώτερη της Λευκορωσίας όμως σπατάλησε ένα... τσουβάλι από ευκαιρίες με αποτέλεσμα να αρκεστεί στον βαθό της ισοπαλίας. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σ' ένα ματς που αναμφίβολα μπορούσαν να σημειωθούν γκολ ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.