Τα δίνει... όλα με το εθνόσημο ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναχί ο οποίος έμοιαζε ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο του Μαρόκο - Δομινικανή Δημοκρατία κάνοντας κάτι... παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνικών Αφρικής με δυο γκολ και μια ασίστ.

Απίστευτος ο Ουναχί με δυο γκολ και μια ασίστ, "τρέλανε" το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Φρόντισε να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι πήρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του, ο Αζεντίν Ουναχί! Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του εντός έδρας αγώνα του Μαρόκου με την Δομινικανή Δημοκρατία, σκόραρε για το 2-0 της ομάδας του και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο και ωραίο πλασέ από ημικύκλιο έξω από την μεγάλη περιοχή.


Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45+2', Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, μοίρασε τη μπάλα στον Ελζαζούλι ο οποίος "έσπασε" στον Ουναχί που με τη σειρά του "τιμώρησε" τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά με σουτ μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε δώσει και μια ασίστ και συγκεκριμένα στον Ασράφ Χακίμι όπου του έδωσε τη μπάλα και ο συμπαίκτης του με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0!