Η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συγκλονίσει την Ευρώπη και δεν έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία θρηνεί για την απώλεια ενός παίκτη που αποτελούσε σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και έγραψε τη δική του ιστορία τα επτά χρόνια που αγωνίστηκε εκεί. Ο αδόκητος χαμός του προκάλεσε μεγάλο σοκ και η μνήμη του τιμάται με κάθε τρόπο!

Η υπόσχεση μικρού παίκτη της Σέφιλντ για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποτελούσε ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας του για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος είχε την ομάδα πάντα στην καρδιά του και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του αγγλικού συλλόγου. Ο οργανισμός της Σέφιλντ βρίσκεται σε σοκ με τον θάνατό του άλλοτε παίκτη του και ένας μικρός παίκτης των ακαδημιών έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Έντουαντ ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπως έκανε γνωστό ο πατέρας του, υποσχέθηκε ότι αν σκοράρει γκολ στον αγώνα του θα τρέξει στους προπονητές και θα το αφιερώσει στον Τζορτζ Μπάλντοκ! Μια απίστευτη κίνηση που προκαλεί ρίγος συγκίνησης και συγκλονίζει.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τον Έντουαρντ! Σήμερα το πρωί ήρθε και μου έδειξε ένα σημείωμα! Μου είπε αν σκοράρει θα τρέξει στους προπονητές και θα αφιερώσει το γκολ του στον Τζορτζ Μπάλντοκ! Με το τελικά σφύριγμα του παιχνιδιού πήρε την ευκαιρία του! Μία στιγμή περηφάνιας", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.