To κλίμα ιδιαίτερα βαρύ και συναισθηματικό. Για πρώτη φορά εντός συνόρων η Εθνική Ελλάδος αποχαιρετά τον... δικό της Τζορτζ Μπάλντοκ, με την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του να συγκλονίζει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική της League B του Νations League. Ένα είναι το σίγουρο. Η "γαλανόλευκη" θα παίζει σε κάθε ματς για αυτόν!

"Ράγισαν" καρδιές στο... αντίο του Τζορτζ Μπάλντοκ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Οι Έλληνες φίλαθλοι τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με τα πανό που κοσμούν τις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η πιο "δυνατή" στιγμή ήταν όταν και οι παίκτες των δυο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο για να τιμήσουν τον διεθνή αμυντικό με την ενός λεπτού σιγή η οποία βρήκε τους Έλληνες διεθνείς να κοιτάζουν συγκινημένοι τη φωτογραφία του που εμφανίστηκε στα μάτριξ του γηπέδου!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uwg7eez4vl)
Μάλιστα, η πιο ανατριχιαστική στιγμή ήταν όταν και ακουγόντουσαν παράλληλα τα λόγια του Τάσου Μπακασέτα πριν από το ματς με την Αγγλία στο Γούεμπλεϊ όπου παρότρυνε τους συμπαίκτες του σε μια αρχηγική ομιλία να τα δώσουν... όλα και να καταθέσουν τη ψυχή τους για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uwiydt3n4x)
Ο κόσμος χειροκρότησε με την... ψυχή του και τα πρόσωπα όλων έμοιαζαν συγκλονισμένα μπροστά στον θάνατο του, ενώ κάποιοι φίλαθλοι κρατούσαν και τη φανέλα του με το νούμερο 2!

baldock_ethniki
ethniki_ellados
ethniki_ellados_baldock
ethniki_ellados_baldock_karaiskakh