Τρομερή ήταν η Αυστρία απέναντι στη Νορβηγία, της οποίας επιβλήθηκε με 5-1 για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη League B του Nations League.

Η Αυστρία προηγήθηκε μόλις στο 8’ με γκολ του Αρναούτοβιτς. Η Νορβηγία ισοφάρισε με τον Σόρλοθ στο 39ο λεπτό. Η Αυστρία δεν το έβαλε κάτω και στο 49' έκανε το 2-1 με πέναλτι του Αραναούτοβιτς.

Για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό τετράλεπτο στη συνέχεια. Πρώτα, ο Λίνχαρτ στο 58’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Πος έκανε τέσσερα τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι Νορβηγοί έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, η ορμή των Αυστριακών τους είχε συνεπάρει και ο Γκρέγκοριτς στο 71ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το εμφατικό 5-1.

Πλέον, Αυστρία, Νορβηγία και Σλοβενία ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ με 7 βαθμούς και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές προμηνύονται συγκλονιστικές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Τα Νησιά Φερόε έφεραν στο 1-1 με τη Λετονία

Σε άλλο ματς τα Νησιά Φερόε έφεραν 1-1 με τη Λετονία για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της League C του Nations League. Τα Νησιά Φερόε άνοιξαν το σκορ στο 40' με τον Σόρενσεν και έφτασαν κοντά στο να πάρουν μια ιστορική νίκη σε επίσημο παιχνίδι τους, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, αλλά η Λετονία τους χάλασε το πάρτι, ισοφαρίζοντας στο 69' με τον Σιτς.

Έτσι, μετά το τελικό 1-1 χαμογέλασε η... Βόρεια Μακεδονία, η οποία μετά και τη νίκη της επί της Αρμενίας βρίσκεται «αγκαλιά» με την άνοδο στη League B, ενώ τα Νησιά Φερόε έμειναν στην τελευταία θέση, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από Αρμενία και Λετονία.