Έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι ήταν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος μετά τη νίκη τους (2-0) επί της Ιρλανδίας στο Nations League η οποία ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ! Κατάθεση ψυχής από τους Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Ρότα και Μανώλη Σιώπη στις δηλώσεις ρου, με τον Γιαννούλη μάλιστα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν και αναφέρθηκε στον αγαπημένο του συμπαίκτη που έφυγε από τη ζωή.


Συγκινήθηκε ο Γιαννούλης: "Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι αφιερωμένα στον Μπάλντοκ"

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ALPHA μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Γιανούλης συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια τόνισε το πόσο βαρύ ήταν το κλίμα στην Εθνική, σημείωσε ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι αφιερωμένα στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ επισήμανε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος και πως το γήπεδο βοήθησε πολύ την "γαλανόλευκη".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uzgoxhu1sp)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης: "Ήταν συνολική η προσπάθεια μας, επιτεθήκαμε και αμυνθήκαμε καλά. Ήταν μονόδρομος η νίκη. Μας πίεσαν αλλά δεν υπήρχε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε μια οικογένεια, είμαστε δεμένοι και όποιος παίζει, είναι έτοιμος να βοηθήσει. Έπαιξα χρόνια με τον Τζόλη και ίσως να βοήθησε αυτό.

Το κλίμα ήταν και είναι βαρύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι ένας από εμάς ο Τζορτζ. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι αφιερωμένα στον Τζορτζ και ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο. Το γήπεδο μας βοήθησε πολύ, δείχνουν ότι μας στηρίζουν και θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας".

Σιώπης: "Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ"

Ο Μανώλης Σιώπης δήλωσε από την πλευρά του ότι για πρώτη φορά στη ζωή του τα αισθήματά του πάνε σαν... καρδιογράφημα, αποκάλυψε ότι με το που μπήκε το δεύτερο γκολ βούρκωσε μόνος του στο κέντρο, ενώ ανέφερε ότι καθόταν και έβλεπε βιντεάκια με στιγμές που έχει ζήσει με τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Παράλληλα, επισήμανε ότι υπάρχει ενότητα και ταλέντο στην Εθνική και πως με πίσητ θα έρθουν πολύ καλά πράγματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uzeg0m2ss9)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιώπη: "Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, άπειρα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου πάνε τα αισθήματα μου σαν καρδιογράφημα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για άλλη μια φορά.

Προσωπικά με το που μπήκε το δεύτερο γκολ έκατσα μόνος μου στο κέντρο και άρχιζα και βούρκωνα. Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ και μετά μου φύγαν όλα".

Για το 4/4: "Έχουμε ενότητα και πολύ ταλέντο, έρχονται παιδιά με ταλέντο και μας βοηθάνε αλλά και εμείς με την εμπειρία μας τους βοηθάμε όσο μπορούμε. Όλα καλά παιδιά, βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι που μας εχει βάλει ο κόουτς και με πίστη θα έρθουν πολύ καλά πράγματα".

Για τον κόσμο: "Το 2004 το ζούσα σαν φίλαθλος και τώρα το βίωσα σαν ποδοσφαιριστής. Τους έχουμε κοντά μας στις άσχημες και στις καλές στιγμές. Παίρνουμε δύναμη από αυτούς".


Ρότα: " H Eθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα, ανατρίχιασα"

Από την άλλη, ο Λάζαρος Ρότα εστίασε στην παρουσία του κόσμου σχολιάζοντας πως είναι εκπληκτικός, υπογράμμισε ότι η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα, για τον Γιοβάνοβιτς ανέφερε ότι κάνει καλή δουλειά και ασχολείται με το γκρουπ, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ δηλώνοντας ότι: "Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uz897g4ng1)
Oι δηλώσεις του Ρότα: "Κάναμε σκληρή δουλειά, είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε 100% συγκέντρωση και το αποτέλεσμα φαίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται πολύ με το γκρουπ και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τον Τζορτζ. Θέλω να πω στην οικογένειά του ότι πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας".

Για τον κόσμο, σχολίασε πως: "Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και δεν το λέω για την ΑΕΚ. Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα. Ανατρίχιασα".