Το "μενού" των σημερινών (14/10) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή... δόση ποδοσφαίρου, όπου συνεχίζεται η δράση της 4ης αγωνιστικής του Nations League με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Παράλληλα, δράση υπάρχει και στο μπάσκετ, όπου ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο, αγώνας που ρίχνει την... αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των μεταδόσεων.

Συνεχίζονται οι "μάχες" στο Nations League για την 4η αγωνιστική

Η 4η αγωνιστική του Nations League συνεχίζεται και το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφούσες αναμετρήσεις! Ξεχωρίζει η "μάχη" του Βελγίου με τη Γαλλία. Ένα σούπερ ντέρμπι όπου οι Βέλγοι θέλουν να πάρουν... εκδίκηση, καθώς είχαν ηττηθεί με 2-0 από τους "τρικολόρ" στη Γαλλία, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο για τους γηπεδούχους που μετρούν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε τρία ματς. Από την άλλη, οι Γάλλοι έχουν σημειώσει 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ προέρχονται από το διπλό με 1-4 κόντρα στο Ισραήλ.

Από την άλλη, η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία, μια συναρπαστική "μάχη", με τις δυο ομάδες το πρώτο μεταξύ τους ματς επί ολλανδικού εδάφους να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 μετά από φοβερό και χορταστικό παιχνίδι. Στους άλλους αγώνες, η Ιταλία αντιμετωπίζει το Ισραήλ, η Ισλανδία την Τουρκία, η Ουκρανία κοντράρεται με την Τσεχία, η Εσθονία με την Σουηδία, ενώ η Βοσνία υποδέχεται την Ουγγαρία. Επίσης, η Ουαλία διασταυρώνει τα ξίφη της με το Μαυροβούνιο, το Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί τη Σλοβακία, ενώ εντός έδρας ματς έχει και η Γεωργία με την Αλβανία.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 Novasports Start Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

19:00 Novasports 1HD Γεωργία – Αλβανία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

20:15 ΕΡΤ3 Προμηθέας – Λαύριο GBL μπάσκετ

20:30 COSMOTE SPORT 7 HD ATP 250 Αµβέρσα τένις

21:45 Novasports Premier League Ουαλία – Μαυροβούνιο UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports Start Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Ουγγαρία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 6HD Εσθονία – Σουηδία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 5HD Ουκρανία – Τσεχία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 4HD Ισλανδία – Τουρκία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 3HD Ιταλία – Ισραήλ UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 2HD Βέλγιο – Γαλλία UEFA Nations League ποδόσφαιρο

21:45 Novasports 1HD Γερμανία – Ολλανδία UEFA Nations League ποδόσφαιρο