Ο Τζορτζ Μπάλντκ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Μίλτον Κέινς Ντονς η οποία βυθίστηκε σε βαρύ πένθος με τον σοκαριστικό θάνατό του. Τίμησε τη μνήμη του στον αγώνα με την Πόρτ Βέιλ όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων και σχολιάστηκε αρνητικά ήταν η κίνηση του παίκτη της ομάδας Τόμι Λι, ο οποίος μόλις βγήκε αλλαγή, απομάκρυνε τη φανέλα του αδικοχαμένου Μπάλντοκ και κάθισε στη συγκεκριμένη θέση. 


Σάλος με παίκτη της Μίλτον Κέινς Ντονς για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Η Μίλτον Κέινς Ντονς συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια του άλλοτε παίκτη της Τζορτζ Μπάλντοκ θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του στο παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στα μάτριξ του Stadium MK υπήρχε η φωτογραφία του διεθνούς αμυντικού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών σε μια στιγμή που "ραγισαν" καρδιές.

Τιμητικά οι άνθρωποι της ομάδας της Μίλτον Κέινς Ντονς άφησαν τη φανέλα του Μπάλντοκ σε μια θέση στον πάγκο, όμως ο Τομι Λι προχώρησε σε μια κίνηση που έκανε έξαλλους τους φιλάθλους, καθώς και τους χρήστες των social media. Αφού απομάκρυνε τη φανέλα του Μπάλντοκ, κάθισε στη συγκεκριμένη θέση και ακολούθησε... καταιγισμός αρνητικών σχολίων βάζοντάς τον στο στόχαστρο!