Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη διαβολοβδομάδα στη φετινή Euroleague όπου έχει διπλές υποχρεώσεις κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15) και Αναντολού Εφές (18/10, 20:30) και τα... χαμόγελα κυριαρχούν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από περίπου έναν μήνα που ήταν στα πιτς λόγω του διαστρέμματος δευτέρου βαθμού που είχε υποστεί.

Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμός ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν μεγάλη απουσία όλο αυτό το διάστημα για τον Ολυμπιακό καθώς άφησε μεγάλο κενό πίσω του στη θέση "5". Του είχε γυρίσει το πόδι στις 9 Σεπτεμβρίου σε προπόνηση και στις 11 του ίδιου μήνα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ είχε ενημερώσει ότι λόγω του διαστρέμματος δευτέρου βαθμού που είχε υποστεί, θα έμενε εκτός από 4 έως 6 εβδομάδες.

Μια ημέρα πριν από τη "μάχη" με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σέρβο σέντερ να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα προπόνησης παρ' όλα αυτά όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη χθεσινή νίκη (102-72) επί του Άρη θα ήταν ιδανικό να επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (25/10, 21:45) την επόμενη εβδομάδα, ενώ έδωσε και πιθανότητες ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί και κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Πλέον, ο Μιλουτίνοφ μετρά... αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και μένει να φανεί πότε θα είναι 100% έτοιμος για να μπει ξανά σε λογική αγώνων και να χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον οποίο με την επάνοδό του "λύνει" τα χέρια για τη θέση "5" την οποία πλαισιώνει με τον Μουσταφά Φαλ και ενίοτε με τους Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ.