Ένα δημοσίευμα της μεγαλύτερης σουηδικής εφημερίδας "Aftonbladet" ήρθε να... ταράξει τα νερά! Ο Κιλιάν Εμπαπέ που δεν ακολούθησε την Εθνική Γαλλίας στις υποχρεώσεις της στο Nations League, αποφάσισε να αποφορτιστεί και να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στη Σουηδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δυο νύχτες με την παρέα του σε κεντρικό ξενοδοχείο της σουηδικής πρωτεύουσας, ενώ λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του και το ταξίδι αναψυχής του η αστυνομία άρχισε έρευνα για τον φερόμενο βιασμό μιας γυναίκας στο ξενοδοχείο που έμενε ο ίδιος.


Fake news δηλώνει ο Εμπαπέ - Δεν δίνει πληροφορίες ο εισαγγελέας

Η γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο το βράδυ της Πέμπτης (10/10)και η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά το περιστατικό από το Σάββατο (12/10) όπου όπως υποστηρίζεται διεξάγεται έρευνα! Ο Κιλιάν Εμπαπέ και η παρέα του αναχώρησαν από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το πρωί της Παρασκευής (11/10).

Αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να συνδέει κάπως τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης τη στιγμή που ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία. Μάλιστα, την ημέρα που έγινε καταγγελία ότι συνέβη το γεγονός, ο Εμπαπέ είχε επισκεφθεί για αρχή με την παρέα του ένα εστιατόριο και στη συνέχεια πήγε να διασκεδάσει σε ένα αρκετά γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Δεν... άργησε να έρθει η αντίδραση και η τοποθέτηση μετά τα όσα κυκλοφόρησαν από τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος έκανε retweet την είδηση του RMC Sport και γράφοντας κατηγορηματικά πως πρόκειται για fake news και πως δεν θεωρεί τυχαία την ημέρα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η εν λόγω είδηση!