Θέμα προέκυψε στον Άρη με τον Λευτέρη Ματζούκα, ο δανεισμός του οποίου από τον Παναθηναϊκό AKTOR, ολοκληρώθηκε πρόωρα. Υπήρξε έκανε περιστατικό που έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Basket League, όπου ο Γιάννης Καστρίτης τον έδιωξε από τον πάγκο.

Προκάλεσε εντύπωση αυτό που συνέβη στον Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής (13/10) με τον Ολυμπιακό για την Basket League. Κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια του ματς, ο τεχνικός των κιτρίνων, Γιάννης Καστρίτης, έδιωξε τον Λευτέρη Μαντζούκα από τον πάγκο και του είπε να πάει στα αποδυτήρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4urwik2xccx)


Έτσι σήμερα (14/10) ο Άρης έκανε γνωστό πως διεκόπη ο δανεισμός του 21χρονου φόργουορντ από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Μετά τον Μαντζπούκα αναμένεται να φύγει από τον Άρη και ο Άλκινς

Πλέον, ο Μαντζούκας αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν από τους "πράσινους", ενώ μένει να δούμε αν ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση αντικαταστάτη του.

Παράλληλα, προς την έξοδο από τους Θεσσαλονικείς οδεύει και ο Αμερικανός γκαρντ, Ράλι Άλκινς, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος με τον έως τώρα χρόνο συμμετοχής του, ενώ οι δύο πλευρές συζητούν την άμεση λύση της συνεργασίας τους.