Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αλβανία με 1-0 μέσα στη Γεωργία για την 4η αγωνιστική του Nations League, έχοντας κάτω από την εστία τον Θωμά Στρακόσια της ΑΕΚ.

Με αυτή τη νίκη η Αλβανία έφτασε τους 6 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της League B του Nations League, όσους έχει και η Γεωργία, αλλά και η Τσεχία, η οποία όμως αργότερα θα παίξει με την Ουκρανία. Κάτι που σημαίνει πως έχουν μπλέξει τα πράγματα αναφορικά με την πρώτη θέση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σκόραρε ο χαφ της Ίντερ, Κριστιάν Ασλάνι, στο 48', με πολύ ωραίο πλασέ στη γωνία μετά την ασίστ του Ιντρίτ Τούτσι.

Οι αποκρούσεις του άσου της ΑΕΚ, Θωμά Στρακόσια, βοήθησαν την Αλβανία

Οι Γεωργιανοί είχαν τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν, ωστόσο έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Θωμά Στρακόσια της ΑΕΚ, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 3 αποκρούσεις και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Δεν δυσκολεύτηκε η Σλοβακία, παραμένει αήττητη στο Nations League

Σε άλλο ματς η Σλοβακία επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας του Αζερμπαϊτζάν, για τον 1ο όμιλο της League C του Nations League.

Στο 15’ ο Μαμάντοφ στην προσπάθεια να διώξει, έβαλε αυτογκόλ, για μπει μπροστά στο σκορ η Σλοβακία. Στο 38’ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Σεϊντάεφ έκανε τη σέντρα κι ο Μπαϊράμοφ σκόραρε.

Το Αζερμπαϊτζάν έμεινε με δέκα παίκτες στο 70' μετά από την κόκκινη που είδε ο Εμρέλι. Έτσι, στο 75’ο Χαράσλιν με καταπληκτικό σουτ έξω απ την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανέτοφ για το 2-1 της Σλοβακίας. Και στο 87’ ο Ντούρις με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σλοβακία έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο και είναι στην κορυφή, ενώ το Αζερμπαϊτζάν παραμένει άποντο.