Ο Παναθηναϊκός συγκεντρώθηκε στο Κορωπί για να κάνει την πρώτη προπόνηση μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ με το κλίμα να ήταν βαρύ. Μετά από επιθυμία του Ντιέγκο Αλόνσο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλόνισε τον Παναθηναϊκό και όλη την Ελλάδα γενικότερα. Την επόμενη της τραγικού συμβάντους οι "πράσινοι" πήραν την απόφαση να ακυρώσουν όλες τις προπονήσεις. Έτσι το πρώτο ραντεβού μετά την τραγωδία του Τζορτζ Μπάλντοκ, δόθηκε την Δευτέρα (14/10).

Οι ποδοσφαιριστές, σύσσωμο το επιτελείο του σταφ, αλλά και εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο, σχημάτισαν έναν κύκλο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και τήρησαν ενός λεπτού σιγή.

Οι θεραπείες του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό

Από σήμερα (14/10) ξεκίνησε ουσιαστικά στο "Γ. Καλαφάτης" η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντραγκόφσκι. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ.