Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλόνισε την Ελλάδα και την Αγγλία, δύο χώρες όπου καταγράφηκαν στο ποδοσφαιρικό βιογραφικό του. Έτσι πολλοί ήταν οι φίλοι και πρώην πλέον συμπαίκτες που είπαν το δικό τους "αντίο", όπως έκανε και ο Ντέλε Άλι, μέσα από το προφίλ του στο instagram.

Ο Ντέλε Άλι ήταν στενός φίλος του Τζορτζ Μπάλντοκ και η είδηση του θανάτου του άσου του Παναθηναϊκού τον συγκλόνισε, Με μια σειρά από stories στο instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει, ενώ την Δευτέρα (14/10) έστειλε και το προσωπικό του μήνυμα.

"Καμία λέξη που θα μπορούσα να πληκτρολογήσω ή φωτογραφίες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω δεν θα ήταν ποτέ αρκετές. Είθε το πνεύμα, η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα και η ταπεινοφροσύνη σου να ζήσουν μέσα από αυτούς που είχαν την τιμή να σε γνωρίσουν! Σε αγαπώ αδερφέ και θα μου λείπεις για πάντα! Οι σκέψεις, οι προσευχές και η καρδιά μου είναι στην οικογένειά σου!

Αναπαύσου εν ειρήνη", ανέφερε στην ανάρτηση του ο Ντέλε Άλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dele (@dele)




Ο Ντέλε Άλι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ υπήρξαν συμπαίκτες στην ΜΚ Ντονς της Αγγλίας.

H Super League θα τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Στο μεταξύ σε όλες τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε την απόφαση αυτή το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) ενόψει των παιχνιδιών με τα οποία θα κάνει επανέναρξη η Λίγκα μετά και τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

"Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ" αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.