Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει να ανεβάζει στροφές όπως φάνηκε και στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σικάγο Μπουλς σε ματς για την preseason του NBA. Μάλιστα πρωταγωνίστησε και εκτός... παρκέ!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μεγάλη χαρά σε δύο αδερφάκια που τον πλησίασαν και ήθελαν ένα αυτόγραφο. Στην αρχή είδε ένα αγοράκι να τον πλησιάζει, και του έδωσε για δώρο τα παπούτσια του.

Ακολούθως όταν είδε τον αδελφό του μικρού να έρχεται, είπε ότι θα πρέπει το κάθε αδελφάκι να πάρει από ένα παπούτσι και έβγαλε φωτογραφία μαζί τους. Στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και τελικά έδωσε την φανέλα του στον μικρό αδελφό και, αφού την υπέγραψε, γύρισε και είπε στον μεγάλο αδελφό ότι πρέπει να τον προσέχει!

Οι προκλητικές δηλώσεις του Μπουζέλις για τον Αντετοκούνμπο

Κι ενώ οι μικροί πήραν αυτό που ήθελαν και κάτι παραπάνω, από το ίνδαλμα τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήρθαν οι δηλώσεις του Μάτας Μπουζέλις να προκαλέσουν. Ο 20χρονος Λιθουανός φόργουορντ (2,08μ.) των Σικάγο Μπουλς, είπε για τον "Greek Freak": "Είναι ένας ακόμη παίκτης. Έτσι το σκέφτομαι. Φυσικά γνωρίζω ποιος είναι, αλλά όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεκινάμε από το 0-0. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις, γιατί είναι δυνατός, ψηλός, αθλητικός και κάνει τα πάντα στο παρκέ. Όμως πάντα θα προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός".