Το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ και τις κατηγορίες που φέρεται να αντιμετωπίζει από τις Σουηδικές αρχές, για περιστατικό βιασμού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα έχει θορυβηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αφαίρεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ από τη νέα καμπάνια που ετοίμασε με την Adidas.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε σε συνεργασία με την Adidas μια νέα καμπάνια, κυκλοφορώντας τη σειρά #ArtistPack. Σε αυτή την καμπάνια είχε διαρρεύσει αρχικά μια φωτογραφία με αθλητές από διαφορετικά αθλήματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα στην εικόνα βρισκόταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τελικά… αφαιρέθηκε.

real_embappe


Στην επίσημη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Το σημείο όπου ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε κενό. Και φυσικά, άπαντες κάνουν πλέον μπόλικα σενάρια, αφού το τελευταίο 24ωρο το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού γυναίκας στη Σουηδία.




Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Βιρτς



Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να βρήκε στο πρόσωπο του Φλοριάν Βιρτς τον αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS", ο 21χρονος άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της Ρεάλ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ισπανικό Μέσο, η Ρεάλ έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται πάνω στη συγκεκριμένη πολυδάπανη μεταγραφή, αφού οι "ασπιρίνες" δεν είναι διατεθειμένες να πέσουν κάτω από τα 150 εκατομμύρια ευρώ για το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο!