Η Εθνική Αγγλίας ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ στον πάγκο της, με τον Τόμας Τούχελ να δίνεται ως φαβορί από τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο Λι Κάρσλεϊ παραμένει ως υπηρεσιακός τεχνικός και ήταν εκείνος στον πάγκο όταν η Εθνική Ελλάδος πέτυχε την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League, στις 14 Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται τα "Λιοντάρια" να έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Τόμας Τούχελ. Κι αυτό γιατί τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Γερμανός προπονητής είναι το φαβορί να αναλάβει με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει.

Πιθανό ντεμπούτο Τούχελ με την Εθνική Αγγλίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδος

Σύμφωνα με το Sky Sports, η αγγλική ομοσπονδία (FA) καταλήγει στον Γερμανό προπονητή, έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές με τους εκπροσώπους του και αν όλα πάνε καλά, θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Ελλάδα για το Nations League το Νοέμβριο.

Ο Τούχελ είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν. Έχει εμπειρία από την Αγγλία έχοντας δουλέψει στην Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2021. Έχει επίσης δουλέψει σε Άουγκσμπουργκ, Μάιντς, Ντόρτμουντ και Παρί.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, αρχικά στην FA είχαν επικεντρωθεί στον Πεπ Γκουαρντιόλα, που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο πλέον ο Ισπανός δεν είναι στους υποψηφίους. Επίσης είχαν εξεταστεί και οι επιλογές των Γιούργκεν Κλοπ, Γκρέιαμ Πότερ και Έντι Χάου, που για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν.