Πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Euroleague και οι πρώτοι καβγάδες έδωσαν το παρών. Στο τούρκικο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και Αναντολού Εφές οι Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Ελάιτζα Μπράιαντ ήρθαν στα... χέρια και δέχθηκαν σκληρή τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή.

Διατήρησε τις τιμωρίες των Μπράιαντ και Μπιμπέροβιτς η Euroleague

Την προσπάθεια τους για να ρίξουν την ποινή των παικτών έκαναν τόσο η Φενερμπαχτσέ όσο και η Αναντολού Εφές με την διοργανώτρια αρχή της Euroleague να μη δέχεται την ένσταση των δύο ομάδω που θα στερηθούν τις υπηρεσίες τους για την τρίτη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα οι Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς βρέθηκαν στο παρκέ μετά από μία διεκδίκηση κι εκεί ξεκίνησε ο... κακός χαμός. Οι δύο αντίπαλοι έστησαν... καβγά με τη μία πλευρά να διαμαρτύρεται για χτυπήματα και η άλλη για δάγκωμα(!) του Αμερικάνου.



Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση επέβαλε αρχικά στους δύο μπασκετμπολίστες από ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ ο φόργουρντ της Αναντολού Εφές θα πληρώσει 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ενώ ο εκείνο της Φενερμπαχτσέ από τη πλευρά του τα μισά.

Το πρόβλημα έλαβε χώρα και στα social media, με τον Μπράιαντ να απολογείται και να δείχνει φάσεις από το σκηνικό, ενώ τον συμπαίκτη του στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπερασπίστηκε ο Νάιτζελ - Χέις λέγοντας πως μιλάει για ψέματα.