Μπορεί ο καιρός να περνάει γρήγορα, αλλά η μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν πρόκειται να σβηστεί από το μυαλό κανενός. Ο 31χρονος αμυντικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ανεβάσει ένα βίντεο με όμορφες στιγμές του στην ομάδα, όπου το χαμόγελο του ξεχώριζε...

Το βίντεο - αφιέρωμα του Παναθηναϊκού στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη μία εβδομάδα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και άπαντες βρίσκονται σε σύγχυση με αυτή την εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να καλύψει όλο το συμβόλαιο για να βοηθήσει την οικογένεια του μετά το τραγικό αυτό συμβάν.

Οι "πράσινοι" προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να τιμούν τη μνήμη του, αναβάλλοντας μάλιστα κάποιες από τις προπονήσεις, με τους παίκτες να βρίσκονται σε συνεχή σοκ. Πλέον πρέπει να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Στην προπόνηση της ημέρας (15/10) ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του τήρησαν ενός λεπτού σιγή, μετά από επιθυμία του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος τον είχε συμπεριλάβει στη βασική ενδεκάδα στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το "τριφύλλι" ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πολλές στιγμές του Μπάλντοκ τόσο από τις προπονήσεις όσο και από τα αποδυτήρια της ομάδας. Το χαμόγελο του δεν έφευγε από τα χείλη του, ενώ έδειχνε συνέχεια ευδιάθετος απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Το βίντεο συνοδευόταν μ' ένα: "Για πάντα μαζί μας."

For our George