Το πρόβλημα στους κοιλιακούς για την Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου συνεχίζεται, με την Ελληνίδα γκαρντ να παίζει με ενοχλήσεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αλλά η αυταπάρνηση της θα την οδηγήσει τελικά στο χειρουργείο.

Από πρωταγωνίστρια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακό στο χειρουργείο η Σταμολάμπρου

Η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου πήρε τη δύσκολη απόφαση την περσινή χρονιά να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Μπορεί η πρώτη της σεζόν να μη πήγε όπως θα περίμενε, αλλά η δεύτερη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Έδωσε τη νίκη στις "πράσινες" στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων", πετυχαίνοντας 19 πόντους. Μπορεί να ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά πήρε παυσίπονα για να βγάλει όλο τον αγώνα, κάτι το οποίο της επιβάρυνε το πρόβλημα που είχε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uodbop870h)
Η συντηρητική θεραπεία την οποία ακολούθησε δε φάνηκε να είχε αποτέλεσμα και πλέον θα χρειαστεί τη βοήθεια του χειρουργείου. Ο χρόνος απουσίας της υπολογίζεται από 4 ως 6 βδομάδες, με στόχο να επανέλθει πλήρως.

Στις δηλώσεις της μάλιστα μετά το τέλος του ντέρμπι είχε αναφέρει: "Έχω ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς τελευταία, αλλά αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς. Είχα ενοχλήσεις, αλλά τα άφησα όλα πίσω. Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου", δείχνοντας τη θέληση της να πρωταγωνιστήσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uproz4k3w9)