Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Οι "ερυθρόλευκοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος όπως είχε αναφέρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να παίρνει τη θέση του.

Χωρίς Γκος με την Αρμάνι Μιλάνο ο Ολυμπιακός - Στη θέση του ο Λαρεντζάκης

Μ' έναν λιγότερο πλέι μέικερ θα πρέπει να πορευτεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ολυμπιακός, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να μένει εκτός από τον αγώνα κόντρα στους Ιταλούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας - που είχε προαναγγείλει την απουσία του Αμερικανού γκαρντ αποφάσισε να συμπεριλάβει στη θέση του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη κι όχι τον Ναζ Μήτρου - Λονγκ, έχοντας στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει στη θέση "1" τον Λούκα Βιλντόζα μαζί τον Τόμας Γουόκαπ.

Παρά το γεγονός πως προπονήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα, εκτός έμεινε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" να τον προορίζει για το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, αν και μπορεί να βρεθεί στη και 12άδα για τον αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Η 12άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο: Γουόκαπ, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Φουρνιέ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ