Η εθνική Ελλάδος U21 έπαιξε ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι στην Κοπρίβνιτσα με την Κροατία, και μάλιστα ο δείκτης ήταν αυξημένος, μια και οι διεθνείς έπαιζαν μόνο για τη νίκη. Η "γαλανόλευκη" έφτασε αρκετά κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στο Euro 2025, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν εκείνοι το γκολ της νίκης και ηττήθηκαν 3-2. Έτσι, δεν θα παίξουν στην τελική φάση που θα γίνει στη Σλοβακία (19-25 Ιουνίου). 



Η Εθνική βρέθηκε με χάντικαπ από πολύ νωρίς.



Στο 15' ο Λούκας Κατσαβέντε έβαλε μπροστά τους Κροάτες, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη στο 34', με τον Μπέλιο να πετυχαίνει στην αντεπίθεση το δεύτερο γκολ. 



Κροατία-Ελλάδα: Το ξέσπασμα των 75 δευτερολέπτων 

Η Εθνική αντέστρεψε την κατάσταση εν... ριπή οφθαλμού. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μουζακίτης έκανε τη σέντρα και ο Κωστούλας ακούμπησε ελαφρώς την μπάλα με το κεφάλι για να μειώσει. 

Μόλις 75' αργότερα, ο Μπακούλας ισοφάρισε με ωραίο πλασέ με το δεξί.

Η Κροατία είχε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, με Βούσκοβιτς και Ιβάνοβιτς, με την Ελλάδα να απαντά με τον Κούτσια. Εν τέλει, το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 76' ο Βούσκοβιτς με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.