Η ήττα της Αγγλίας από την Εθνική Ελλάδος μέσα στο Γουέμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική του Nations League φαίνεται να... θορύβησε τα  "λιοντάρια", τα οποία αποφάσισαν να κινηθούν για την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλαμβάνει την Εθνική Αγγλίας ο Τούχελ και αντιμετωπίζει την Ελλάδα

Την ύστατη προσπάθεια για να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο Nations League φαίνεται πως κάνει η Εθνική Αγγλίας, η οποία βρισκόταν σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Τόμας Τούχελ για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της χώρας.

Αρχικά οι σκέψεις ανέφεραν πως ο Γερμανός τεχνικός θα βρεθεί στον πάγκο των "λιονταριών" μετά το πέρας της διοργάνωσης, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο "άγχος" πάνω του, αλλά η ήττα από την Εθνική Ελλάδος στο Γουέμπλεϊ άλλαξε άρδην τα σχέδια.

Πλέον οι "Times" αναφέρουν πως ο Τούχελ συμφώνησε για να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, λίγους μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του στη Μπάγερν Μονάχου και θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που πάσχισε αλλά δε κατάφερε να φέρει κάποιο τρόπαιο.

Η παρουσίαση του Τούχελ αναμένεται να γίνεται αύριο (16/10) κι έτσι θα γίνει ο πρώτος Γερμανός προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο των "λιονταριών", με το ντεμπούτο του (και το κατά πόσο αυτό θα πραγματοποιηθεί στον "τελικό" με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ στις 14 Νοεμβρίου) να ξεκαθαρίζει από την ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών.