Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε 84-80 από την Παρί για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague στη "Σαπέλ Αρένα", ωστόσο αν παρατηρηθεί κάποιος το game center της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, η νίκη δεν είχε σφραγιστεί τουλάχιστον ως και ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου. Αυτό συνέβη ελάχιστα λεπτά αργότερα. 

Ο λόγος είναι μία ένσταση. Η ΚΑΕ την υπέβαλε για τη φάση που έφερε το αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε ο Κέντρικ Ναν με 3'42'' να απομένουν για τη λήξη της αναμέτρησης και το σκορ στο 75-68. 

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν εστιάζει στο φάουλ, αλλά σε ό,τι προηγήθηκε. Ισχυρίζεται ότι οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ υπέρ του Ντίνου Μήτογλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ο Λεοπόλντ Καβαλιέ στον αιφνιδιασμό, ο Αταμάν να χρεωθεί με τεχνική ποινή και, σε συνδυασμό με το φάουλ του Ναν, οι γηπεδούχοι να πάρουν τρεις πόντους από ελεύθερες βολές. Μιλούν για κακή εφαρμογή κανονισμών, αφού ο Αταμάν και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θεωρούν ότι η φάση έπρεπε να έχει σταματήσει στην τεχνική ποινή. 

Μάλιστα, επειδή ο Καβαλιέ τραυματίστηκε σε αυτήν τη φάση, τον αντικατέστησε ο Γιάντουνεν, που είχε δύο στις δύο βολές. Στην πρώτη ευστόχησε ο Χίφι. 

Παναθηναϊκός AKTOR: "Θα υποστηρίξουμε την ένσταση"

Ο συνεργάτης του Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, έκανε δήλωσε με την οποία τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποστηρίξει την ένσταση. Η αρχή έδωσε μια διορία στους "πράσινους" προκειμένου να αναδείξουν με λεπτομέρεια το ποιόν της διαμαρτυρίας τους. 

Συγκεκριμένα, ο Σερέλης δήλωσε: "Ναι ναι, έχουμε κάνει το πρώτο κομμάτι που είναι να έχουμε μια αναφορά και έχουμε κάποια ώρα, περίπου μιάμιση ώρα για να την υποστηρίξουμε λεπτομερώς. Από ό,τι φαίνεται ναι, θα την υποστηρίξουμε".