Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική σε δύο ομίλους της α' κατηγορίας και σε ισάριθμους της γ' στο Nations League. Στον α' όμιλο, η Πορτογαλία δεν κατάφερε να νικήσει στη Σκωτία, 0-0, ωστόσο η χορταστική ισοπαλία της Πολωνίας με την Κροατία, με σκορ 3-3, σε παιχνίδι που ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς θυσιάστηκε στο 76', καθώς αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ώστε η ομάδα του να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας, αφήνει τους Ίβηρες με το πλεονέκτημα που ήδη είχαν. 

Οι Πορτογάλοι έχουν 10 βαθμούς και μάλλον θα προκριθούν στα νοκ άουτ ως πρώτοι, μια και οι τρίτοι Πολωνοί έχουν 4. Μάλιστα, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τις 200 συμμετοχές ως βασικός με την Εθνική, έχει νικήσει 3-1 στην Πολωνία, οπότε στο παιχνίδι της 15ης Νοεμβρίου της αρκεί να μην ηττηθεί με δύο γκολ για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Εφόσον νικήσει, θα πάρει μαζί της την Κροατία στα νοκ άουτ. 

Nations League: Πρωταθλητές και πρώτοι

Οι Ισπανοί, από τη μεριά τους, εξασφάλισαν την πρόκριση στα νοκ άουτ, με το 3-0 επί της Σερβίας. Υπερτερούν στην ισοβαθμία των "όρλοβι", που έχουν τέσσερις βαθμούς ενώ εκείνοι έφτασαν τους 10. Δεύτεροι, με 7 βαθμούς, είναι οι Δανοί. Πήραν σημαντικό βαθμό στην Ελβετία, 2-2, και μάλιστα με γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 69'. Στις 15 Νοεμβρίου φιλοξενούν την Ισπανία, την οποία μπορούν να προσπεράσουν αν νικήσουν με δύο γκολ διαφορά. Στη "ρόχα" αρκεί ένας βαθμός για την πρόκριση. 

Προβάδισμα ανόδου για Ρουμανία και Βόρεια Ιρλανδία

Σε ό,τι αφορά την τρίτη κατηγορία, δύο ομάδες ήταν οι ωφελημένες της βραδιάς. Η Ρουμανία νίκησε 2-1 στη Λιθουανία και έκανε το 4 στα 4, ενώ το Κόσοβο, που επικράτησε 3-0 της Κύπρου, η οποία θα παίξει για την παραμονή της με τους Λιθουανούς εντός, στις 15 Νοεμβρίου, έχει 9. Στους Ρουμάνους αρκεί ένας βαθμός για να πανηγυρίσουν την άνοδο και έχουν το Κόσοβο εντός. 

Από τη μεριά τους, οι Κοσοβάροι εξασφάλισαν τα playoffs και θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρωτιά. 

Σε ό,τι αφορά τον τέταρτο όμιλο, η Βόρεια Ιρλανδία συνέτριψε 5-0 τη Βουλγαρία και πλέον είναι πρώτη, με 7 βαθμούς. Η Λευκορωσία... ψιλοαυτοκτόνησε με το Λουξεμβούργο. Το 1-1 την κρατάει στους 6 βαθμούς. Στις 15 Νοεμβρίου οι δύο ομάδες ανταμώνουν στο Μπέλφαστ και όποιος νικήσει θα κάνει βήμα ανόδου. Σε ό,τι αφορά το Λουξεμβούργο των 2 βαθμών, με απλή νίκη εντός έδρας επί της Βουλγαρίας των 5 μπαίνει στο κόλπο της παραμονής. 

Τα αποτελέσματα του Nations League


Α' κατηγορία

Πρώτος όμιλος: Πολωνία-Κροατία 3-3, Σκωτία-Πορτογαλία 0-0. 
Τέταρτος όμιλος: Ισπανία-Σερβία 3-0, Ελβετία-Δανία 2-2. 


Γ' κατηγορία 

Δεύτερος όμιλος: Κόσοβο-Κύπρος 3-0, Λιθουανία-Ρουμανία 1-2. 
Τρίτος όμιλος: Λευκορωσία-Λουξεμβούργο 1-1, Βόρεια Ιρλανδία-Βουλγαρία 5-0.