Η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει τα... κλειδιά της Εθνικής Αγγλίας στον Τόμας Τούχελ και ο αγγλικός τύπος όχι απλά δεν ενθουσιάστηκε με την συγκεκριμένη επιλογή, αντιθέτως εξαπέλυσε... πυρά κατά του Γερμανού προπονητή με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο το οποίο μεταξύ άλλων κάνει λόγο για "μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο".

Σάλος στην Αγγλία με Τούχελ - "Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου"

Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να απέχει αρκετούς μήνες από τους πάγκους, παρ΄όλα αυτά η αγγλική ομοσπονδία βρήκε στο πρόσωπό του τον "εκλεκτό" για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρώην τεχνικός των Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ δεν βλέπουν με... καλό μάτι την άφιξη του στα "τρία λιοντάρια".

Το πρωτοσέλιδο της "Daily Mail" πάντως άσκησε σφοδρή κριτική κάνοντας λόγο για μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο για έναν προπονητή που όμως σχολιάστηκε διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Μάλιστα, ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο σχόλιο στο πρωτοσέλιδο ήταν και το "είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρού κόσμου".

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Daily Mail:

"Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν... Γερμανό αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου".


tuchel_mme