Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την μεγάλη απόφαση να τερματίσει το συμβόλαιο του θρύλου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος είχε τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή του συλλόγου τα τελευταία 11 χρόνια όταν και έβαλε τέλος στην προπονητική του καριέρα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε και την "έκρηξη" του Έρικ Καντονά ο οποίος εξέφρασε την οργή και δυσαρέσκειά του μέσω ανάρτησής του όπου μίλησε με "σκληρή" γλώσσα.

Απίστευτο ξέσπασμα του Έρικ Καντονά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Φέργκιουσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "έκοψε" τις πληρωμές προς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας της ο οποίος είχε και τον ρόλο του παγκόσμιου προσβευτή της ομάδας και πληρωνόταν ετησίως με 2,1 εκατομμύρια λίρες. Όλο αυτό σε ένα γενικότερο πλαίσιο περικοπών στο οποίο έχει προχωρήσει ο σύλλογος με την άφιξη του Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος αγόρασε το 27,7% των μετοχών των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Έρικ Καντονά έγινε... πυρ και μανία με την συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα απεβιώσει, ενώ επισήμανε ότι τέτοια έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του είναι σκανδαλώδης. "Τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκ@τ@", επισήμανε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

"Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού. Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι το αφεντικό μου για πάντα! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκ@τ@!".