Σε σοβαρές... περιπέτειες με τον νόμο βρίσκεται ο Ουί-Τζο Χουάνγκ! Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού έχει μπλεξίματα με τον νόμο καθώς ο ίδιος κατηγορείται ότι μαγνητοσκοπούσε παράνομα τις σεξουαλικές του επαφές με δυο γυναίκες χωρίς την συγκατάθεσή τους, με την εισαγγελία να εισηγείται τη φυλάκισή του για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Η Εισαγγελία έχει εισηγηθεί την τετραετή φυλάκιση του Ουί-Τζο Χουάνγκ

Σφίγγει για τα... καλά ο κλοιός για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τετραετή φυλάκιση για παράνομη μαγνητοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων δυο γυναικών χωρίς την συγκατάθεσή τους! Πρόκειται για πράξεις οι οποίες συνέβησαν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ τα συγκεκριμένα βίντεο είδαν το "φως" της δημοσιότητας πριν από κάποιους μήνες.

Η... διαρροή μάλιστα έγινε από την κουνιάδα του, ενώ ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός που τοποθετήθηκε για τα συμβάντα δήλωσε πως λυπάται βαθιά για τα όσα προκάλεσε με αυτή του την κίνηση και παράλληλα επισήμανε πως: "Δεν θα κάνω τίποτα κακό στο μέλλον και θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής". Αναμενόνται εξελίξεις στο εν λόγω θέμα για να αποφανθεί ποια θα είναι η τελική ετυμηγορία της υπόθεσής του.