Η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει τα "κλειδιά" της εθνικής ομάδας στον Τόμας Τούχελ ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα όμως θα καθίσει στον πάγκο από την 1η Ιανουαρίου του 2025 και παρά το γεγονός ότι τα αγγλικά ΜΜΕ είδαν την πρόσληψή του με... κακό μάτι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ χαρακτήρισε ως συναρπαστικές τις στιγμές για τα "τρία λιοντάρια".

"Συναρπαστικές στιγμές για την εθνική Αγγλίας" δηλώνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον Τούχελ

Μπορεί τα αγγλικά ΜΜΕ να ασκούν σφοδρή κριτική για την επιλογή του Τόμας Τούχελ στο "τιμόνι" της εθνικής ομάδας όμως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσπευσε να δείξει τον ενθουσιασμό του για αυτή την απόφαση και την δική του... ψήφο εμπιστοσύνης. Ο ίδιος με ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας στο Twitter συνεχάρη τον Γερμανό τεχνικό ο οποίοα θα είναι ο τρίτος ξένος στην ιστορία των "τριών λιονταριών" μετά τους Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Φάμπιο Καπέλο.

"Συναρπαστικές στιγμές για την εθνική Αγγλίας, με μια γενιά ταλαντούχων παικτών και έναν νέο προπονητή να παίρνει τα ηνία. Τόμας, σου εύχομαι καλή τύχη, είμαστε όλοι πίσω σου!", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.