Μπορεί η ΑΕΚ να είχε σβήσει όλα της τα ban πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κάτι το οποίο της επέτρεψε να ολοκληρώσει κανονικά και τις μεταγραφές της, παρ' όλα αυτά βρίσκεται ξανά σε δυσμενή θέση, καθώς η FIBA, όπως γνωστοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, επέβαλε 7 νέα ban στην "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ που αφορούν χρέη σε πρώην παίκτες της.

Νέες... περιπέτειες για την ΑΕΚ Betsson που της επιβλήθηκαν 7 ban από τη FIBA

Το κομμάτι των ban είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει για χρόνια την AEK Betsson η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει και να βάλει ένα... τέλος, ωστόσο αν και είχε "καθαρίσει" μέχρι και από το τελευταίο ban τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, δημιουργήθηκε ξανά νέος "πονοκέφαλος". Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η FIBA ανακοίνωσε 7 νέα ban στη "Βασίλισσα", τα οποία σχετίζονται με χρέη σε πρώην παίκτες της.

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να διευθετήσει τις εκρεμμότητές της δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση, καθώς αυτόματα τα ban σημαίνουν απαγόρευση μεταγραφών. Στόχος της "Ένωσης" είναι να τακτοποιήσει τα ban εντός χρονικών ορίων για να μπορέσει σε περίπτωση που θελήσει να ενισχυθεί, να προχωρήσει σε μεταγραφή.


aek_ban