Ο Γιάννης Παπαστεφάνακης, ένα παιδί που αγαπά και στηρίζει όλη η Ελλάδα, ταξίδεψε με προορισμό τις ΗΠΑ με έξοδα του ΠΑΟΚ για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί σε μια αρκετά δύσκολη επέμβαση. Ύστερα από σχεδόν έναν μήνα επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το αγαπημένο του μέρος. Το "σπίτι" του, την Τούμπα!

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης με το μήνυμά του μέσα από την Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση του χειρουργείου του, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα αρχίσει τις φυσικοθεραπείες με στόχο να καταφέρει να περπατήσει ξανά, κάτι που το εύχεται όλη η Ελλάδα που στέκεται στο πλευρό του και ελπίζει για το καλύτερο.

Η αγάπη του μικρού Γιαννάκη για τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ο ίδιος αφού επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη φρόντισε να επισκεφθεί το αγαπημένο μέρος του στον κόσμο. Το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, την Τούμπα, με τον πατέρα του να δημοσιεύει μια σειρά από φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, τις οποίες και συνόδευσε με τη λεζάντα "Επέστρεψα σπίτι μου".