Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ομάδες της Super League 2! Η Παναχαϊκή, αφού έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τάτση, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου", έκανε γνωστό πως ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο γνώριμος για τον σύλλογο Σούλης Παπαδόπουλος, που επιστρέφει ξανά μετά το 2023. Από την άλλη, ο Δημήτρης Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του στα Χανιά και αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Νέος προπονητής στην Παναχαϊκή ο Σούλης Παπαδόπουλος

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή Super League 2 πήραν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Τάτση και λίγες ώρες μετά ανακοίνωσαν τον διάδοχό του, έναν άνθρωπο που γνωρίζει αρκετά καλά τον σύλλογο, τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο πολύπειρος τεχνικός είχε καθίσει ξανά στον πάγκο των Πατρινών από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2023.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος που έχει "φάει" τα ελληνικά γήπεδα με το... κουτάλι έχει τη μεγάλη πρόκληση να βελτιώσει την Παναχαϊκή τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά, καθώς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην 7η θέση του Β' Ομίλου με συγκομιδή μόλις τριών βαθμών και σύνολο μία νίκη και τρεις ήττες.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει από ιστορικές ομάδες, όπως οι Προοδευτική, Πανηλειακός, Αιγάλεω, Διαγόρας, Βέροια, Ηρακλής, Άρης, Λάρισα, Χανιά κ.ά. επιστρέφει στην ομάδα μας.

Κόουτς, καλωσήρθες πάλι πίσω στην ομάδα μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!".

Η πρώτη δήλωση του Σ. Παπαδόπουλου για την επιστροφή του: "Χαίρομαι που ανήκω πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Σε αυτή τη μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα τοποθετηθώ αναλυτικά και περαιτέρω".

Παραιτήθηκε από τα Χανιά ο Δημήτρης Σπανός στη Super League 2

Το καταστροφικό ξεκίνημα των Χανιών στη φετινή Super League 2 οδήγησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σπανό να υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση της κρητικής ομάδας, η οποία, όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, την έκανε αποδεκτή. Μαζί του αποχώρησε από τον σύλλογο τόσο ο βοηθός προπονητή, Στέφανος Κρεμέζης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο αναλυτής Κώστας Τσαμανδούρας.

Πλέον, τα Χανιά βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα έχει μεγάλο έργο να "ξεκολλήσει" την ομάδα από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς ύστερα από τέσσερα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο σε κανένα ματς, σημειώνοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων:

"Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλε και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. 

Στο διάστημα των σχεδόν τεσσάρων μηνών στην ομάδα μας, εργάστηκε με ήθος, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια και φεύγει από τα Χανιά ως φίλος.

Επίσης, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Στέφανο Κρεμέζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, καθώς και τον αναλυτή, Κώστα Τσαμανδούρα.

Ευχαριστούμε τον κ. Σπανό και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν και τους ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους".