Η ΑΕΚ Betsson βρέθηκε ξανά να "κουβαλάει" ban από τη FIBA και προς στιγμήν δημιουργήθηκε μια αναστάτωση. Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της FIBA κι εκεί όπου αναφέρονται τα ban μπήκε ξανά η Ένωση, έχοντας 7 τον αριθμό!

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson, που μίλησαν με τη FIBA για να μάθουν τι έχει συμβεί καθώς έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.

Άλλωστε από την ημέρα που τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες οφειλές δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη που θα δημιουργούσε πρόβλημα.

Το λάθος της FIBA με την ΑΕΚ Betsson

Και αυτό φάνηκε και στην επικοινωνία των δύο πλευρών. Το όνομα της ΑΕΚ Betsson βρέθηκε από λάθος της FIBA στη λίστα. Για την ακρίβεια, λόγω αναβάθμισης στο site της παγκόσμιας ομοσπονδίας και στο πλαίσιο επικαιροποίησης το σύστημα πήρε τις παλιές ενημερώσεις. Κάτι το οποίο διορθώθηκε λίγες ώρες αργότερα και το όνομα της Ένωσης πλέον δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα πια, έχοντας απαλλαγή οριστικά από το θέμα.

Οι σκέψεις που κάνει η ΑΕΚ Betsson

Στην ΑΕΚ Betsson ωστόσο δεν αποκλείεται να μη μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κινήσεις κατά όσων μπήκαν στη διαδικασία να αναπαράξουν το συγκεκριμένο θέμα χωρίς τη διασταύρωση πληροφοριών.