Ο Κώστας Μανωλάς έφτασε σε τοπ επίπεδο στην καριέρα του έχοντας αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ρόμα και Νάπολι μεταξύ άλλων, ωστόσο τώρα βρίσκεται προς την... δύση της με αποτέλεσμα να πάρει και την απόφαση να ενισχύσει το Πανναξιακό, ομάδα της Νάξου, το νησί όπου κατάγεται και μένει μόνιμα πλέον.

Το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Μανωκλάς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Σαλερνιτάνα, έκανε προπονήσεις με τον Πανναξιακό για να κρατιέται σε φόρμα. Την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δεν δέχθηκε κάποια πρόταση που να τον κάνει να τη συζητήσει κι έτσι αποφάσισε να παίξει μπάλα σε τοπικό επίπεδο.

Ο Πανναξιακός προχώρησε σε ανακοίνωση της μεταγραφής του 33χρονου κεντρικού αμυντικού και αναμφίβολα τα παιχνίδια του πλέον θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού για τον Μανωλά

"Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!"