Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων κινείται κυρίως στον χώρο του μπάσκετ, με την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague να έχει τη μερίδα του λέοντος. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Ρεάλ Μαδρίτης στο remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε για την Ισπανία με σκοπό να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν δυνατά με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της διοργάνωσης, αλλά έφαγαν ένα δυνατό... χαστούκι στην τρίτη τους αναμέτρηση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν βρήκε ποτέ ρυθμό απέναντι στη "νεοφώτιστη" Παρί και ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος, ενώ τώρα ψάχνει αντίδραση απέναντι στους "μερέγχες", που δείχνουν να βρίσκονται σε μεγάλο τέλμα.

Οι σημαντικές αποχωρήσεις από τη "Βασίλισσα" δεν αντικαταστάθηκαν ουσιαστικά, με τον Σερτζ Ιμπάκα να είναι ο μοναδικός που δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει, ενώ από τιμωρία επιστρέφει για το παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι" ο Φακούντο Καμπάτσο.

Με τέσσερις αναμετρήσεις της Euroleague οι αθλητικές μεταδόσεις

Ακόμη τέσσερις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρώτο σκέλος της τέταρτης αγωνιστικής της Euroleague με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Παρτιζάν (21:05) να ξεχωρίζει, μιας και πρόκειται για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στη Σερβία με... γηπεδούχους τους Ισραηλινούς.

Η ομάδα του Κάτας προέρχεται από σπουδαία νίκη στο φινάλε απέναντι στην Αναντολού Εφές, ενώ το νέο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέτυχε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου αν και έκανε τα εύκολα... δύσκολα.

Ενδιαφέρουσα παιχνίδια αναμένεται να είναι εκείνα ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και το Μπάγερν Μονάχου - Παρί, με τους Βαυαρούς να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες απέναντι στους Γάλλους που εντυπωσίασαν απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα ψάξει η Φενερμπαχτσέ μετά το απίστευτο στραπάτσο που έπαθε στην Πόλη από τον εντυπωσιακό φέτος Ερυθρό Αστέρα και η Άλμπα Βερολίνου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να της προσφέρει χώρο για να αντιδράσει.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

12:30 NOVASPORTS 6 WTA 500 - Ningbo Open
15:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Αμβέρσα
17:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Αμβέρσα
18:00 COSMOTE SPORT 9 Μπρασόβ - Ολυμπιακός Volleyball Champions League 
19:30 COSMOTE SPORT 6 Τιάγκο Γουάιλντ - Στέφανος Τσιτσιπάς ATP
20:00 COSMOTE SPORT 8 Ράιν Νεκάρ - Ερλάγκεν Bundesliga Χάντμπολ
20:15 ΕΡΤ 3 Ηρακλής - Εστουδιάντες Ντε Μερίδα EuroCup Women
20:30 NOVASPORTS 5 Άλμπα Βερολίνου - Φενερμπαχτσέ Euroleague
21:05 NOVASPORTS 6 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτιζάν Euroleague
21:30 NOVASPORTS START Αρμάνι Μιλάνο - Ζαλγκίρις Κάουνας Euroleague
21:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Αμβέρσα
21:45 NOVASPORTS PRIME Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός AKTOR Euroleague 
21:45 NOVASPORTS 4 Μπάγερν Μονάχου - Παρί Euroleague
22:00 COSMOTE SPORT 3 Σριούσμπερι - Έξετερ EFL League One