Το ξεκίνημα του Λόνζο Μπολ στο NBA ήταν από την αρχή περίεργο, καθώς ήταν ένας παίκτης με περγαμηνές, αλλά οι... τρέλες του πατέρα του τις περισσότερες φορές τον επισκίαζαν. Ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς στο αριστερό γόνατο, αλλά πλέον επέστρεψε ύστερα από 2,5 χρόνια απουσίας στα παρκέ και αποθεώθηκε.

Επέστρεψε ύστερα από 33 μήνες στο NBA ο Λόνζο Μπολ

Η δύναμη θέλησης του Λόνζο Μπολ να παίξει ξανά μπάσκετ ύστερα απ' όλα αυτά που έχει περάσει νίκησε τη... λογική αλλά και τους ίδιους τους γιατρούς. Χρειάστηκαν τρεις επεμβάσεις στο αριστερό γόνατο αλλά και μεταμόσχευση μηνίσκου για να μπορέσει να παίξει μπάσκετ ξανά.

Στις 14 Ιανουαρίου 2022 πάτησε παρκέ για τελευταία φορά ο 27χρονος πλέον γκαρντ και επέστρεψε ξανά στην ενεργό δράση ύστερα από περίπου 33 μήνες απουσίας στον αγώνα τον Σικάγο Μπουλς απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην Preseason του NBA.

Αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά και αποθεώθηκε από τις ενέργειές του στο γήπεδο, πετυχαίνοντας 10 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, δείχνοντας πως γύρισε για να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα του.

"Ένιωσα πολύ καλύτερα παίζοντας, απ' ό,τι παρακολουθώντας ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ καν να βρω τις λέξεις για να περιγράψω το πώς ένιωσα. Ήταν μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω.

Δεν έχω το ίδιο σώμα με το οποίο ξεκίνησα την καριέρα μου, αλλά νομίζω ότι μπορώ ακόμα να είμαι παραγωγικός και αποτελεσματικός στο παρκέ. Γι' αυτό προσπαθώ ακόμα να παίξω", τόνισε ο ταλαιπωρημένος αλλά πεισμωμένος Λόνζο Μπολ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Lonzo Ball RETURNS - FULL Highlights from first game back in 2 years